Sport

2020-03-16, 15:54:49

Conducerea FRF, în izolare din cauza noului coronavirus

Delegaţia FRF de la Congresul UEFA, care a participat la tragera la sorţi a Ligii Naţiunilor, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu, se află în izolare la domiciliu. Niciunul dintre participanţi nu a acuzat simptome specifice ale bolii, iar potrivit unui comunicat al FRF, perioada de izolare va înceta peste câteva zile.

În legătură cu informația privind participarea conducerii FRF la Congresul UEFA de la Amsterdam și la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor, din perioada 2-3 martie, unde au apărut cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, în rândul reprezentanților Serbiei și ai Elveției, forul fotbalistic naţional vine cu precizări. 

„Delegația FRF la Congresul UEFA și ulterior la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (președinte), Radu Vișan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecționer), Mihai Stoichiță (director tehnic) și Gabriel Berceanu (ofițer de presă al echipei naționale). Reprezentanții FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariția simptomelor, conform autorităților sanitare. Cei șase reprezentanți ai FRF la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veștilor despre participanții depistați cu coronavirus.

Totodată, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajații începând cu data de 11 martie.  Urmând recomandările autorităților române, de la acea dată angajații FRF își derulează activitatea profesională de acasă, online, și nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.

Cei care au compus delegația FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni”, se arată pe site-ul FRF. 

Președintele Răzvan Burleanu va intra mâine, de la domiciliu, în teleconferință cu conducerea UEFA, urmând ca ulterior să comunice public deciziile forului continental.Comentarii

Redacţia

2020-03-16 15:54:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...