Comentariul Gazetei

2020-01-27, 15:48:39

Conflictul dintre SUA şi Iran a fost dat uitării. Epidemia din China atrage toată atenţia

Sunt chiar surprinsă. Nimeni, dar nimeni nu a mai scris o vorbă despre tensiunile dintre Statele Unite și Iran. Uciderea generalului iranian Qassem Soleimani într-un raid cu drone americane şi apoi doborârea avionului din Ucraina de către soldaţi din Iran au fost uitate, de parcă nici nu s-ar fi întâmplat. Urla tot Mapamondul! Acum, brusc, ca la un semn, apele par să se fi liniştit.

Din senin, deşi primele cazuri ar fi fost diagnosticate prin noiembrie anul trecut, a apărut ştirea cu epidemia de coronavirus. Toată atenţia este acum concentrată pe focarele din China şi evoluţia lor. Toţi ne temem ca virusul ucigaş să nu ajungă şi la noi. Autorităţile au luat măsuri şi încearcă să evite îmbolnăvirile.

Tot ce se întâmplă pe plan internaţional pare să pălească în faţa preocupărilor de a rămâne sănătoşi.

Cel puţin ciudat cum politica internaţională se schimbă de la o zi la alta. 

Comentarii

Redacţia

2020-01-27 15:48:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...