Sănătate

2020-03-20, 12:21:34

Contacţii tinerei gravide confirmate cu COVID-19, rezultat negativ

Direcţia de Sănătate Publică anunţă că toţi contacţii tinerei de 21 de ani, din Slatina, depistată pozitiv la coronavirus, au rezultate negative.

Miercuri, judeţul Olt a înregistrat al treilea caz de COVID-19, o tânără de 21 de ani, însărcinată, revenită din Anglia la începutul săptămânii. În urma unei anchete epidemiologice, DSP a stabilit că femeia a avut cinci contacţi direcţi. Acestor persoane le-au fost recoltate probe şi au fost izolaţi la domiciliu. 

„În dimineaţa zilei de 20.03.2020, s-au primit rezulatele probelor recoltate pentru contactii celui de-al treilea caz confirmat de pe raza judeţului Olt, cu rezultat negativ. Menţionăm că toţi contacţii identificaţi ai tinerei de 21 de ani sunt asimptomatici la data prezentei şi au o stare bună de sănătate. Direcţia de Sănătate Publiăa Olt monitorizează toate persoanele carantinate sau izolate de la nivelul jud. Olt, care au stare clinică de sănătate bună”, se arată într-un comunicat de presă remis de DSP Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-03-20 12:21:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...