Administraţie

2018-12-05, 16:22:36

Copiii de la creşele şi grădiniţele din Slatina primesc cadouri de Moş Nicolae, datorită unui program al primăriei

Peste 2.400 de copii care frecventează grădinițele și creșele din Slatina vor primi, joi dimineaţa, daruri dulci din partea Primăriei Slatina.

Cadourile vin în cadrul programului „Povestea lui Moș Nicolae”, prin care municipaitatea oferă cadouri dulci tuturor copiilor de creşă şi grădiniță. Autoritățile au alocat 57.000 lei pentru achiziționarea pachetelor care vor fi oferite celor mici pe 6 decembrie.

Pentru a primi cadouri pentru preșcolari, fiecare grădiniță a trebuit să se înscrie în program, în perioada 7-15 noiembrie.

Pe 5 decembrie, Moș Nicolae a dus cadourile la sediul Primăriei Slatina, din strada Mihail Kogălniceanu, pentru ca pe 6 decembrie cei mici să fie întâmpinați la grădiniță cu darurile dulci oferite de municipalitate.

Un alt program al municipalităţii este „Desaga lu’ Moş Crăciun”, care se desfăşoară în perioada 10-20 decembrie şi are ca scop oferirea de cadouri preşcolarilor şi şcolarilor din grădiniţele şi şcolile primare de stat din Slatina care vor colinda primăria municipiului.

În cadrul programului pot participa maximum 2.300 copii preşcolari şi şcolari până în clasa a III-a, inclusiv, bugetul alocat de primărie fiind de 95.000 lei.

Comentarii

Redacţia

2018-12-05 16:22:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...