Actualitate

2017-04-14, 11:14:04

Copiii din centrele DGASPC Olt, implicaţi în pregătirea meniului tradiţional de Paşte

Reprezentanţii DGASPC Olt au precizat că toţi beneficiarii din centrele rezidenţiale se vor bucura de Paşte de o masă festivă cu meniuri specifice acestei sărbători. De asemena, copiii, şi nu numai, vor fi implicaţi direct în pregătirea meniului de Paşte, aşa cum se întâmplă şi într-o familie.

Meniul de Paşte din centrele rezidenţiale din cadrul DGASPC Olt pentru copii, copiii cu dizabilităţi, persoanele vârstnice sau cele cu handicap va fi unul tradiţional şi va respecta nevoile specifice ale acestora.

Mai mult de atât, beneficiarii vor fi implicaţi direct în pregătirea meniului de Paşte.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt, Ioana Ciobanu, a declarat că toţi copiii participă la activităţi specifice, fiind implicaţi în vopsirea ouălor sau în preparea diferitelor produse, aşa cum se întâmplă într-o familie obişnuită.

„Beneficiarii noştri sunt implicaţi direct în pregătirea meniului de Paşte. Ei vopsesc ouăle, ajută în bucutărie, sunt întrebaţi ce doresc să li se pregătească. Fac tot  felul de activităţi specifice, copiilor le este drag să vopsească ouăle, aşa cum se întâmplă într-o familie”, a spus Ioana Ciobanu.

Comentarii

Redacţia

2017-04-14 11:14:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro