Eveniment

2017-07-15, 17:02:56

FOTO. Copil în vârstă de șapte ani, transport la spital după ce autoturismul în care se afla s-a rostogolit 15-20 de metri pe un câmp

Un copil în vârstă de șapte ani, din comuna Gostavățu, a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, autoturismul în care se afla ca pasager răsturnându-se, pe un câmp, în comuna Fărcașele, lângă Drumul Național 6.

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau două persoane, copilul și șoferul, în vârstă de 19 ani, tot din Gostavățu.

Potrivit unor informații, șoferul susține că o altă mașină i-ar fi tăiat calea. Încercând să o evite, s-au rostogolit pe 15-20 de metri, pe câmp.

Șoferul și copilul au ajuns la Spitalul Caracal.

„Cei doi răniți, un minor, de șapte ani, cu domiciliul în București și șoferul, de 19 ani, din comuna Gostavățu, conștienți, fără răni sau traumatisme grave au fost transportați la CPU Caracal. Copilul avea o plagă superficială  la gamba piciorului drept și excoriații în zona costală și șoferul un traumatism cranio-cerebral minor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Redacţia

2017-07-15 17:02:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro