Social

2020-02-27, 20:23:15

Corina, tânăra din Slatina, a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală din Turcia

Diagnosticată în vară cu cancer de col uterin stadiul 1B, după 23 de ședințe de radioterapie, tumoarea s-a extins către vezică și rectosigmoid, atingând stadiul 2B avansat . Şansa Corinei la viaţă a reprezentat-o o clinică din Turcia. Slătinenii s-au mobilizat și i-au întins o mână de ajutor Corinei, care în această săptămână a fost supusă intervenţiei chirurgicale. Operaţia, histerectomie totală şi stenduri pe ambele uretere, a durat şase ore, iar totul a decurs bine.

Corina Rizescu, tânăra mămică de 36 de ani, din Slatina, s-a operat în această săptămână la o clinică de profil din Turcia. Aceasta a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, care a durat nu mai puţin de şase ore. Săptămîna viitoare, medicii îi vor stabili schema tratamentului citostatic, care de asemenea, costă.

Toţi cei care doresc să o ajute pe Corina, care luptă să trăiască pentru fiul ei de nici doi ani, o pot face donând orice sumă în contul RO64RZBR0000060017614344.

De asemenea, pe Facebook este organizată o strângere de fonduri cu mesajul, Ajută-mă, te rog, să înving cancerul!”.

Pentru ca şansele de recidivă să fie cât mai reduse, Corina trebuie să urmeze tratamentul citostatic pe care medicii îl vor stabili săptămâna viitoare. Costurile sunt, la fel ca intervenţia, peste posibilităţile Corinei şi ale familiei sale. Aşadar, cei care vor să o sprijine în continuare pe tânăra mămică, pot dona în contul acesteia. Orice sumă contează enorm în lupta ei pentru a rămâne alături de băieţelul său de un an şi opt luni.

Comentarii

Redacţia

2020-02-27 20:23:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...