Sănătate

2020-02-22, 10:38:33

Corina va fi operată cu ajutorul unui robot. Marți încep emoțiile pentru slătineancă

Corina Rizescu va fi operată marți dimineață, intervenția fiind efectuată de medicii turci cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, astfel încât recuperarea să fie mai rapidă.

Slătinenanca va fi operate cu ajutorul robotului Da Vinci.

Se va porni pe o operatie robotizată, cu robotul Da Vinci și, dacă în timpul operației vor apărea complicații, vor trece pe operatia clasica, cu bisturiu. Îmi vor scoate tot aparatul reproducător, histerectomie totală, și îmi vor tăia porțiunea afectată din ureterul stâng și îmi vor pune stent la el, se pare ca singurul organ învecinat afectat este ureterul stâng”, a spus Corina.

Corina Rizescu, tânăra de 36 de ani din Slatina, soție și mămică a unui băiețel în vârstă de un an si 8 luni, diagnosticată cu cancer, se tratează la clinica Acibadem, din Turcia.

Zeci de slătineni au donat pentru Corina Rizecu, femeia ajungând astfel pe mâna medicilor din Turcia.Comentarii

Redacţia

2020-02-22 10:38:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...