Sănătate

2020-03-03, 17:02:03

Coronavirus. 196 de persoane, izolate la domiciliu, în Olt. 18 au ieşit din autoizolare şi sunt sănătoase

Nu mai puţin de 214 de persoane care au venit în judeţul Olt din zone afectate de coronavirus au fost izolate la domiciliu, iar pentru 18 deja perioada de 14 zile s-a încheiat, fără a prezenta semne de boală.

În prezent, 196 de persoane sunt izolate la domiciliu, în judeţul Olt, după ce au revenit în ţară din cele trei regiuni ale Italiei, Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna, sau China Continentală. 

Reprezentanţii DSP Olt spun că niciuna dintre aceste persoane nu prezintă suspiciuni de boală, toate fiind sănătoase. 

Mai mult, deja 18 persoane au încheiat cele 14 zile de izolare. 

„În cadrul  activităţii de supraveghere zilnică a circulaţiei infecţiei cu coronavirus, până în acest moment, 18 persoane au ieşit din autoizolare, fără semne clinice specifice bolii”, se arată într-un comunicat al DSP Olt.

Persoanele care sunt înscrise pe lista medicilor de familie au fost preluate în monitorizare de către aceştia, în coordonarea directă a DSP, iar cele care nu au un medic de familie sunt preluate de catre Departamentul de Supraveghere a Sănătăţii din Direcţiei.Comentarii

Redacţia

2020-03-03 17:02:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...