Administraţie

2020-03-17, 10:17:36

Coronavirus: Angajaţii Primăriei Slatina continuă dezinfectarea spaţiilor din subordine, autobuzelor şi locurilor de joacă

Municipalitatea slătineană curăţă şi dezinfectează, de la începerea crizei COVID-19, locaţiile din subordine şi spaţiile de joacă din oraş.

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Municipiului Slatina, au fost demarate o seri de acțiuni de prevenție, printre care realizarea curățeniei și dezinfecției continue a locațiilor aflate în subordinea administrației publice locale precum și a locurilor de joacă, asigurarea substanțelor dezinfectante și a echipamentelor de protecție necesare personalului din cadrul instituțiilor mai sus menționate, dar şi dezinfecția frecventă a habitaclului mijlocului de transport la finalizarea traseului.

Totodată, s-a descis restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment în spațiile închise.

Primăria Slatina a pus la dispoziția persoanelor izolate numărul de telefon 0349.417.359 (Direcția Asistență Socială) pentru solicitarea sprijinului.

„Continuăm să luăm măsurile necesare pentru siguranța cetățenilor orașului nostru. Pentru reducerea la minim a riscului contaminării virusului COVID-19 menționez că se folosește un dezinfectant care elimină Coronavirusul și care nu afectează sănătatea oamenilor. Încă o dată, fac apel la rațiunea, calmul și responsabilitatea fiecărui slătinean și vă asigur că vom continua să luăm toate măsurile specifice unei astfel de situații”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2020-03-17 10:17:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...