Actualitate

2020-03-25, 12:32:57

Coronavirus - Autoritățile închid cazinourile! Oltenii pot paria online gratis și rapid!

Virusul care a pătruns și pe teritoriul României cauzează schimbări majore în toate regiunile. Măsuri fără precedent au fost instaurate de autorități în ultimele zile, printre acestea numărându-se și închiderea cazinourilor. Alături de cafenele, restaurante, baruri, spații culturale, s-a decis și sistarea activității în spațiile destinate jocurilor de noroc, pentru a încetini evoluția pandemiei. Ministerul Afacerilor Interne a considerat inevitabilă această nouă măsură de urgență, dat fiind contextul în care se află întregul continent.

Pentru fani, vestea bună este că varianta pariurilor online rămâne disponibilă, așa că tu poți continua să joci din confortul casei tale. Descoperă în continuare informații utile privind jocurile de noroc.

Cu toate cazinourile închise, oltenii pot paria de acasă, gratis și rapid

Și în județul Olt, pariorii vor fi nevoiți să ia o pauză de la frecventarea localurilor preferate. Până la noi vești din partea MAI, iată o listă cu spații care nu funcționează pe perioada stării de urgență:

Next Level Slatina, Strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 8H

Player's Club Slatina, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 2

Zone Club, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 46

Galaxy Club Games, Aleea Rozelor

Fortuna, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 34

Cu toate acestea, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi! Care sunt alternativele?

Deși până la declararea stării de urgență era una dintre cele mai practicate activități în oraș, acum nu se mai poate spune același lucru despre jocurile de noroc. Cu toate acestea, fanii înrăiți nu vor renunța prea curând la această sursă de distracție. 

Dacă vrei să vezi cât de norocos ești în această perioadă, află că poți face acest lucru cu ușurință, fără să fii nevoit să-ți părăsești locuința. Jocurile online rămân la dispoziția ta, ca și până acum. Așa că tot ce-ți trebuie este o conexiune bună la internet, iar în Slatina și în împrejurimi nu duci lipsă de așa ceva. 

Despre variantele virtuale trebuie să știi câteva lucruri:

Înregistrarea unui cont durează extrem de puțin, și anume 1-2 minute.

Ai opțiunea de a juca pe bani sau gratis. Varianta gratis se referă la rotirile gratuite puse la dispoziție de cazinouri. Ce înseamnă asta? Poți să te joci la păcănele fără ca acest lucru să te coste, dar cu șansă reală de câștig. Profitul va fi adăugat la balanța ta. Ca să descoperi mai multe despre acest avantaj, intră pe site și apoi pune-ți norocul la încercare. Vei găsi aproximativ 500 de rotiri gratis. Atenție! O condiție pentru a te bucura de ofertă este să ai peste 18 ani. 

Joci în siguranță deplină și te poți bucura liniștit de câștigurile tale.

Dat fiind contextul, este recomandat să practici activități care te țin departe de aglomerație până la remedierea situației. Distanțarea socială presupune compromisuri, dar nu vei fi nevoit să renunți cu totul la micile plăceri. Poți practica activități care nu necesită încălcarea prevederilor stării de urgență, dar prin intermediul cărora te relaxezi și ai parte de profit. De asemenea, poți păstra legătura virtual cu prietenii tăi din comunitatea jocurilor de noroc. 

Sursa foto: unsplash.com


Comentarii

Redacţia

2020-03-25 12:32:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...