Politică

2020-03-24, 10:21:52

Coronavirus. Deputatul Ştirbu a încheiat perioada de izolare la domiciliu

Deputatul de Olt, Gigel Ştirbu, a încheiat perioada de izolare la domiciliu de 14 zile, situaţie în care s-a aflat după ce a participat la şedinţa Biroului Politic al PNL, alături de senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu coronavirus.

La intrarea în izolare, Gigel Ştirbu a fost testat negativ pentru coronavirus. El a declarat că nu a mai repetat testul, deoarece nu prezenta simptome. Deşi a ieşit din izolare, deputatul afirmă că va rămâne în casă.

Ştirbu a participat la Biroul Politic al PNL, fiind în aceeaşi clădire cu senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu COVID-19.

Alţi trei liberali, însă, au fost testaţi pozitiv: deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți 3 se aflau în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN al PNL la care a participat și senatorul Chițac, și miercuri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL.

Comentarii

Redacţia

2020-03-24 10:21:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...