Actualitate

2020-03-29, 08:44:38

Coronavirus Olt: 133 de persoane în carantină, 2.171 în izolare la domiciliu

133 de persoane se află în carantină, în judeţul Olt, iar alte 2.171 sunt în izolare la domiciliu, potrivit ultimelor date remise de Instituţia Prefectului.

Sursa citată mai precizează că, de la începutul crizei coronavirusului, 965 de persoane au ieşit din izolare.

„Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19”, transmit autorităţile.

Reprezentanţii Prefecturii au mai precizat că, la nivelul judeţului, au fost idetificate noi spații de carantinare instituționalizată. Astfel, de la un număr de 160 de locuri, județul Olt dispune, la acest moment, de 263 locuri de carantinare.

Prefectura face apel la autorităților locale să identifice noi spații de carantinare, având în vedere că se aşteaptă creşterea numărului persoanelor care vor reveni din străinătate, din zonele afectate de virus.

Comentarii

Redacţia

2020-03-29 08:44:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...