Eveniment

2020-03-31, 15:37:59

Coronavirus Olt: 189 persoane în carantină, 1.683 în izolare la domiciliu, patru cazuri confirmate

189 de persoane sunt în centrele de carantină din judeţul Olt, potrivit ultimelor informaţii remise de Prefectura Olt.

Sursa citată a mai arătat că 1.683 de persoane sunt izolate la domiciliu, iar 1.775 au ieşit din izolare, de la începutul crizei şi până în prezent.

„Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19”, se arată în comunicatul citat.

La nivelul judeţului au fost confirmate patru îmbolnăviri cu noul coronavirus, o persoană fiind declarată vindecată - bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Caracal.

Cel mai recent caz confirmat este al unui copil în vârstă de doar un an şi două luni, revenit cu familia din Anglia. Copilul şi părinţii săi au ajuns în Slatina, în data de 24 martie, intrând în izolare la domiciliu. Patru zile mai târziu, copilului i s-a făcut rău și a fost internat la Spitalul Județean unde i s-a făcut testul pentru COVID-19.

Luni seara, băiatul a fost transferat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti.


Comentarii

Redacţia

2020-03-31 15:37:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...