Administraţie

2020-03-10, 15:30:50

Coronavirus. Primăria Slatina suspendă activitatea creşelor din municipiu

Primăria Slatina anunţă închiderea creşelor din oraş, în perioada 11-22 martie, ca urmare a măsurilor deja decise la nivelul Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Mai mult, şi Clubul Pensionarilor va fi închis, în aceeaşi perioadă.

„Menționăm faptul că aceste măsuri au rol de prevenție, iar pentru reducerea la minimum a riscului de contactare a virusul COVID-19 recomandăm tuturor cetățenilor curățarea suprafețelor cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool, acoperirea gurii și a nasului în caz de strănut sau tuse și spălarea frecventă a mâinilor”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Slatina.

Emil Moţ îndeamnă populaţia la calm.

„Dat fiind faptul că în prezent, pe raza municipiului Slatina starea de sănătate a cetățenilor este una lipsită de suspiciuni cu privire la virusul COVID-19, facem un apel la rațiune și la calm și vă asigurăm că vom lua toate măsurile specifice unei astfel de situații”, spune edilul.
 

Comentarii

Redacţia

2020-03-10 15:30:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...