Comentariul Gazetei

2020-02-18, 15:17:00

Coronavirus şi rasa galbenă

În câteva zile, numărul chinezilor morţi din cauza coronvirusului va ajunge la 2.000. Numărul celor contaminaţi este extrem de ridicat şi a ajuns la peste 73.000. Este evident că virusul nu poate fi stăvilit, cel puţin nu în acest moment.

Am citit destul de mult despre acest subiect, pentru că lucrurile nu îmi sunt clare, iar mintea mea caută răspunsuri. Am citit inclusiv că virusul afectează doar rasa galbenă, că ar fi programat doar pe ADN-ul acestei populaţii. Chiar şi decedatul din Franţa ar fi fost tot chinez.

La scurt timp după izbucnirea epidemiei, guvernul chinez a demarat construirea unui spital, a instituit carantină, izolând milioane de oameni, iar armata a ieşit pe străzi. Omenirea a fost şocată. Chinezii ştiu ceva ce noi nu ştim.

Refuz să cred că în spatele acestei epidemii ar sta interese economice sau strategice, însă istoria a demonstrat, prin exemplele ei, că multe orori ale Umanităţii au avut în spate fix aceste lucruri.

Comentarii

Redacţia

2020-02-18 15:17:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...