Eveniment

2020-03-25, 15:57:29

Coronavirus. Trei persoane din Olt au fost plasate în carantină forţată, după ce n-au respectat izolarea la domiciliu

Trei olteni care ar fi trebuit să fie în autoizolare la domiciliu şi nu au fost găsite acasă de poliţişti au fost amendate şi plasate în carantină forţată, sub pază, pentru 14 zile.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, persoanele nu au fost găsite la domiciliu, deşi li se instituise măsura de izolare. Astfel, ele au fost plasate în carantină forțată, sub pază, pentru alte 14 zile, în conformitate cu articolul 7, alineatul 1 din Ordonanța Militară nr. 2/2020.

„Suplimentar, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.000 lei”, arată sursa citată.

Forţele de ordine din Olt, au verificat, în ultimele 24 de ore, peste 1.200 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu. 

De asemenea, au fost efectuate 96 de verificări la societățile comerciale și persoane fizice autorizate, nefiind aplicate sancțiuni.

Comentarii

Redacţia

2020-03-25 15:57:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...