Actualitate

2020-05-22, 13:02:51

Coronavirus ULTIMA ORĂ: 67 de cazuri, în judeţul Olt. Ultimele 15 raportări, angajaţi ai Ambulanţei

67 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus au fost raportate vineri, pentru judeţul Olt, de Grupul de Comunicare Strategică. Ultimii pacienţi confirmaţi sunt angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt.

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 în focarul de la Ambulanţa Olt a ajuns la 15, după ce joi au fost testate pozitiv încă două asistente.


Cele două noi cazuri confirmate sunt colege de tură cu prima asistentă SAJ Olt confirmată cu COVID-19, o femeie în vârstă de 45 de ani, din judeţul Argeş.

Angajata SAJ Olt face naveta cu trenul, fiind din judeţul vecin, şi ultima dată a lucrat în tura de sâmbătă. Asistenta confirmată cu COVID-19 nu a transportat niciun bolnav de coronavirus sau suspect de infectare cu virusul.

Comentarii

Redacţia

2020-05-22 13:02:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...