Sănătate

2020-03-13, 18:29:04

Coronavirusul amână alegerile la Colegiul Medicilor Olt. Decizia luată, după ce 150 de medici deja votaseră

O decizie a Ministerului Sănătăţii, ventită abia după-amiază, a dus la amânarea alegerilor la nivelul Colegiului Medicilor Olt. Astfel, cele aproximativ 150 de voturi exprimate deja vor fi anulate.

Potrivit Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 13828 de astăzi, alegerile sunt amânate până la o dată ce va fi stabilită ulterior.  

„Ne-au anunţat destul de târziu, în jurul orei 15.00. Nu ne-am mai confruntat niciodată cu aşa ceva. Am fost nevoiţi să luăm buletin de vot, cu buletin de vot şi să scriem pe ele anulat. Până în momentul în care am fost anunţaţi că se suspendă procesul electoral, în jur de 150 de medici votaseră deja. Ni s-a comunicat că data alegerilor va fi stabilită ulterior, când situaţia o va permite”, a precizat medicul Viorica Calafeteanu, preşedintele Comisiei Electorale Locale Olt.

Cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru stabilirea membrilor Colegiului Medicilor Olt ar fi trebuit să aibă loc astăzi şi mâine, după ce la primul tur s-au prezentat puţin peste 100 de medici, din cei 776 cu drept de vot.  


Comentarii

Redacţia

2020-03-13 18:29:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...