Agricultură

2020-03-14, 16:35:43

Coronavirusul suspendă depunerea Cererii unice la APIA până pe 6 aprilie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a luat decizia suspendării procesului de depunere a cererilor unice, până pe 6 aprilie.

Începând cu 2 martie, fermierii olteni s-au putut prezenta la sediile APIA Olt pentru depunerea Cererii unice de plată. 

Potrivit unui comunicat al APIA, decizia suspendării se aplică de luni, 16 martie. 

„Apreciind cu maximă responsabilitate evoluția COVID-19, conducerea APIA, susținută de MADR a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 06 aprilie 2020, iar în funcție de evoluția virusului vom lua măsurile care se impun. Menționăm faptul că activitatea agenției se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul. Convinși de faptul că fiecare dintre noi, angajat APIA sau fermier, ar putea fi expus contaminării cu acest virus, în ciuda tuturor măsurilor de precauție impunse în această situație, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia”, se arată în comunicatul APIA.


Comentarii

Redacţia

2020-03-14 16:35:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...