Comunitate

2020-05-08, 10:25:48

Coronaviurs. Primăria Slatina continuă acţiunile de igienizare şi dezinfecţie a domeniului public

Echipele coordonate de municipalitate au fost din nou prezente în teren, joi seara, pentru a igieniza şi dezinfecta suprafeţele domeniului public din Slatina.

Pe lângă străzi şi trotuare, s-a intervenit şi în staţiile mijloacelor de transport în comun, dar şi la intrările în scările blocurilor.

„Pentru siguranța și sănătatea fiecăruia dintre noi, și în această seară, echipele coordonate de Primăria Municipiului Slatina în vederea igienizării și dezinfecției suprafețelor domeniului public, sunt din nou prezente pe teren. În vederea diminuării riscului de contagiune a noului coronavirus SARS COV2, străzile, trotuarele, aleile, intrările în scările blocurilor de locuit, stațiile mijloacelor de transport în comun și mobilierul urban din cartierele municipiului Slatina sunt spălate în continuare cu spumă activă și substanțe dezinfectante”, se arată într-un comunicat al municipalităţii.

De la decretarea stării de urgență, Primăria Slatina a igienizat în permanență interiorul scărilor de bloc, a spălat și dezinfectat străzile, dar și parcurile și locurile de joacă.

Totodată, municipalitatea distribuie săptămânal măşti şi mănuşi de protecţie.

Comentarii

Redacţia

2020-05-08 10:25:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...