Sport

2018-02-13, 12:13:46

Coşereanu, ultima dată la Gaz Metan Mediaş, pe lista de achiziţii a celor de la Vediţa Coloneşti. „Mi-a promis că vine să ne ajute până în vară”

Vediţa Coloneşti este pe cale de a da lovitura pe piaţa transferurilor. Edilul localităţii, Nicolae Stan, negociază cu Valentin Coşereanu, fotbalist care ultima dată a evoluat la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul de bandă are peste 50 de meciuri în Liga I, iar la nivelul Ligii a II-a peste 70 de jocuri. Aducerea acestuia în Liga a IV-a Olt ar reprezenta cu adevărat transferul anului în fotbalul judeţean.

După Gălan, Jenaru, Marius Radu şi Mădălin Delcea, Vediţa Coloneşti negociează transferul unui fotbalist cu numeroase prezenţe în eşaloanele superioare. Cunoscut mai ales din perioada în care evolua pentru CS Mioveni, Valentin Coşereanu, jucător care ultima dată a evoluat pentru CSMS Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, este dorit de edilul localităţii Coloneşti, Nicolae Stan.

„Mă întâlnesc astăzi cu Valentin Coşereanu. Mi-a promis că vine să ne ajute până în vară. Vreau să facem o echipă puternică. Săptămâna aceasta îi legitimăm pe Gălan, Jenaru, Marius Radu şi pe Delcea. Sunt 99% rezolvaţi, avem actele lor, trebuie doar să-i legitimez”, a declarat primarul localităţii Coloneşti, Nicolae Stan.

Contactat telefonic, Valentin Coşereanu a confirmat că a fost sunat de primarul localităţii Coloneşti, însă a lăsat să se înţeleagă că şansele de a ajunge la liderul Ligii a IV-a, Vediţa Coloneşti, sunt destul de mici.

Comentarii

Redacţia

2018-02-13 12:13:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...