Sport

2019-06-12, 15:10:52

Cosmin Căpăţînă, mijlocaşul grupării CSM Slatina: „Ne dorim să câştigăm primul meci detaşat, să avem un avantaj important pentru retur”

Manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, ce se va desfăşura sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, poate fi privită drept meciul anului pentru jucătorii grupării slătinene, care au avut un parcurs fără greşeală în actualul sezon. Gloria Corneşti, campioana judeţului Dâmboviţa, va fi adversara echipei CSM Slatina în drumul către Liga a III-a. Mijlocaşul grupării slătinene, Cosmin Căpăţînă, jucător ce a marcat în multe dintre meciurile stagiunii de primăvară, îşi doreşte o victorie detaşată, care să le confere un avantaj în returul programat pe 22 iunie.

Au mai rămas doar trei zile până la cel mai important eveniment fotbalistic din oraşul de pe malul Oltului. CSM Slatina, campioana judeţului Olt, va întâlni, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, Gloria Corneşti, reprezentativa similară a Dâmboviţei. Va fi un joc în care gruparea pregătită de Bobi Verdeş ar putea lua prima opţiune la promovare, având în vedere faptul că evoluează în faţa propriilor spectatori.

Mijlocaşul stânga, Cosmin Căpăţînă, spune că echipa îşi doreşte cu ardoare un rezultat cât mai bun, care să le confere un avantaj pentru returul ce se va disputa la o săptămână, pe terenul formaţiei dâmboviţene.

„Ambele meciuri sunt importante, va fi o calificare în dublă manşă, însă cu toţii ne dorim să câştigăm primul meci detaşat, să avem un avantaj important pentru retur. Ne aşteptăm la un meci greu, este pusă în joc promovarea, dar cred că noi avem mai multe plusuri. Suntem o echipă profesionistă, avem mulţi jucători cu experienţă, care au jucat la un anumit nivel, ne dorim cu toţii să câştigăm, iar aceste lucruri vor cântări foarte mult”,
a declarat Cosmin Căpăţînă, jucător care a sosit în iarnă, pentru a pune umărul la promovarea în Liga a III-a.

Cosmin Căpăţînă mai are o promovare în Liga a III-a cu FCM Alexandria, dar şi una la nivelul Ligii a II-a, cu SCM Piteşti, actualmente FC Argeş. Prin urmare, este conştient de importanţa susţinerii din tribune la astfel de meciuri cu miză.

„Contează foarte mult susţinerea oamenilor. Sperăm ca slătinenii să vină în număr mare să ne susţină  în lupta pentru promovarea în Liga a III-a. Este un meci cu miză, în care spectatorii au un rol important. Pe această cale, îi invit pe toţi cei care doresc să ne fie alături, să fie prezenţi în tribune pentru a ne încuraja”,
a conchis mijlocaşul celor de la CSM Slatina, Cosmin Căpăţînă.

Cosmin Căpăţînă a mai evoluat, în decursul carierei, pentru FC Caracal, FC Olt Slatina, FCM Alexandria şi SCM Piteşti.

Comentarii

Redacţia

2019-06-12 15:10:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...