Politică

2017-04-21, 19:13:46

Costel Moisescu ales preşedinte al PNL Olt. Candidatura primarului din Balş, respinsă pe motiv de tardivitate

Preşedintele PNL Scorniceşti, Ion „Costel” Moisescu, a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului el candidând singur pentru această funcţie, după ce candidatura primarului din Balş, Mădălin Teodosescu, a fost respinsă pe motiv că şi-a depus-o prea târziu.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean a PNL Olt, desfăşurată vineri după-amiază la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a organizaţiei judeţene a partidului, au fost prezenţi şi europarlamentarul Cristian Buşoi, fostul deputat Ludovic Orban şi preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

Pentru postul de preşedinte a candidat o singură persoană, Ion „Costel” Moisescu, liderul PNL Scorniceşti, acesta adjudecându-şi competiţia electorală.

Candidatura primarului din Balş, Mădălin Teodosescu, a fost respinsă pe motiv că a fost depusă prea târziu. Mai mult, edilul din Balş nici nu a fost prezent la şedinţă, fapt ce a dat naştere unor speculaţii privind tensiuni dintre Teodosescu şi conducerea PNL Olt.

În cadrul şedinţei, au fost aleşi şi doi prim-vicepreşedinţi, Dan Stana şi Ioana Gherghiţă, aceştia neavând contracandidaţi.

De asemenea, liberalii olteni şi-au ales şi opt vicepreşedinţi şi cincisprezece membri ai Biroului Politic Judeţean, trezorierul, preşedintele Comisiei de Arbitraj Judeţene şi preşedintele Comisiei de Revizie şi Cenzori.

Comentarii

Redacţia

2017-04-21 19:13:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro