Sport

2015-06-11, 17:11:20

Craioveanu, Niculescu şi Dănciulescu, spectacol pe Stadionul „1 Mai” din Slatina

Acţiunea caritabilă organizată de Primăria Municipiului Slatina a strâns laolaltă, joi, foşti mari fotbalişti ce s-au format la Slatina. Alături de cuplul N&D, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina au evoluat şi fostele glorii ale Universităţii Craiova, Gică Craioveanu şi Silvian Cristescu. Amintirile şi emoţiile i-au cuprins pe toţi cei care indiferent la ce echipe au evoluat, de-a lungul timpului, au avut ceva în comun. Toţi şi-au pus bazele carierei lor la Slatina.

Pentru a veni în sprijinul copiilor cu dizabilităţi consiliaţi de Asociaţia Nagual şi Organizaţia Trebuie, Primăria Slatina a organizat joi, pe Stradionul „1 Mai” Slatina, un meci caritabil. La acest joc au participat Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu, celebrul cuplu dinamovit N&D, Gică Craioveanu şi Silvian Cristescu, dar şi mai mulţi fotbalişti locali, ce au evoluat de-a lungul timpului la echipa fanion a oraşului: Gimi Enaru, Cici Butaru, Cristian Ciobanu, Cosmin Stanciu, Vali Răduţ, Doru Alexe, Marian Popescu, Cristian Vintilă, Iulian Terci, Gelu Popescu, Gigi Ghencea, Iordan Eftimie, portarii Sabin Ciurea şi Alin Răceanu, Gheorghe Pena, Romicu Andrei, Cristian Mihaiu şi Ilie Amandei.

 

Cele două formaţii au fost coordonate de pe bancă de Viorel Turcu, fostul atacant al echipei FC Olt ce a trecut şi pe la Steaua Bucureşti, şi Ion Pârvulescu, în timp ce jocul a fost arbitrat de Zoltan Erdei jr., ajutat la cele două linii de Marian Cujbă şi Adina Catrina. Jucătorul crescut la Slatina de profesorul Ion Pârvulescu, Ionel Dănciulescu, şi-a exprimat regretul că Slatina nu mai are echipă de fotbal.
 
„Este prima oară după 1993, când am plecat prima dată de acasă, când particip la un asemenea eveniment la Slatina, pentru a-i  ajuta pe copii. Sper să facem asemenea momente mereu pentru cei mici. Din păcate, acest oraş nu mai are echipă de fotbal, dar aceşti oameni merită fotbal la Slatina”, a spus Dănciulescu.
 
Jucătorii şi-au reamintit cu plăcere şi emoţie de momentele de început ale carierelor lor. Glumele şi poveştile au răsunat din vestiar, iar jucătorii şi-au rememorat farsele pe care le puneau la cale antrenorilor. Fostul jucător al Universităţii Craiova, Gică Crauioveanu, nu l-a uitat pe fostul său coleg de cameră, Vali Răduţ.
„Îmi pare rău că la acest eveniment nu au fost prezenţi şi alţii, precum Luţu, însă trebuie să felcit Primăria Slatina pentru această iniţiativă. Este o bucurie să-i văd după 25 de ani pe foştii colegi de echipă sau de cameră, cum este cazul lui Vali Răduţ. Cristescu a venit şi el. Este o plăcere să mă întorc acasă”, a spus Craioveanu. 
 

Comentarii

Redacţia

2015-06-11 17:11:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...