Sănătate

2020-03-20, 15:42:42

Creşte numărul oltenilor aflaţi în izolare la domiciliu. 175, numai în ultimele 24 de ore

Conform Institutului Naţional de Sănătate Publică, în judeţul Olt sunt, în acest moment, 872 de persoane în izolare la domiciliu, olteni care s-au întors din zone galbene sau din ţări care au peste 500 de cazuri de coronavirus confirmate.

Toţi cei aflaţi în izolare la domiciliu trebuie să rămână acasă 14 zile, timpul de incubare al noului virus chinezesc. 

Şi joi a fost raportată o creştere simţitoare a celor aflaţi în izolare, 100 de persoane. 

Trei olteni au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Un bărbat de 51 de ani, din Caracal, care la sfârşitul lunii februarie s-a întors cu un autocar din Italia. Acesta a călătorit împreună cu un sucevean confirmat şi el cu COVID-19. Al doilea caz este cel al slătineanului de 22 de ani, întors tot din Italia, prin Vama Nădlac, fiind carantinat imediat la Arad, unde a fost testat, apoi trimis la Slatina. Cei doi bărbaţi încă sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Craiova. Al treilea caz este cel al unei tinere de 21 de ani, din Slatina, care pe 16 martie s-a întors în ţară din Anglia. Femeia a fost internată într-un spital din Bucureşti.  


Comentarii

Redacţia

2020-03-20 15:42:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...