Naţional

2019-03-12, 15:20:34

Crima de la metrou. Decizie definitivă pentru Magdalena Şerban

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au menţinut decizia primei instanţe de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, femeia acuzată că a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti menţine decizia de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără la finalul lui 2017, aruncând-o în faţa metroului. Decizia Curţii este definitivă, iar cea din primă instanţă a fost pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată în 2018, în stare de arest preventiv, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

Ea a fost arestată preventiv la finele anului 2017, pentru că a împins două tinere în faţa metroului, una dintre acestea decedând în urma impactului cu trenul, cealaltă reuşind să se salveze la timp. Femeia a fost supusă unei expertize psihiatrice, care s-a încheiat în luna februarie 2018. Expertiza psihiatrică efectuată Magdalenei Şerban a dovedit că aceasta poate răspunde penal.

Sursa: mediafax.ro


Comentarii

Redacţia

2019-03-12 15:20:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...