Eveniment

2020-08-10, 09:46:13

Crimă la Dobrosloveni. Bărbat ucis în bătaie, după ce ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu agresorul

Un bărbat din Dobrosloveni a fost bătut cu bestialitate de prietenul de pahar, după ce i-a propus acestuia să întreţină relaţii sexuale. Agresorul a fost deja arestat preventiv pentru 30 zile.

Tragedia s-a petrecut vineari seara, în comuna Dobrosloveni, sat Reşca.

Potrivit oamenilor legii, victima se afla în vizită la cel care i-a devenit călău, un bărbat de 42 de ani. După ce au consumat mai multe pahare cu alcool, victima i-a propus agresorului să întreţină relaţii sexuale şi de aici a escaladat întregul conflict.

Agresorul l-a lovit cu pumnii şi picioarele până l-a lăsat fără suflare pe bărbatul de 49 de ani, dornic de relaţii sexuale, după care l-a târât în afara curţii şi l-a abandonat într-un şanţ, la aproximativ 10-15 metri de casa sa.

„În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 07.08.2020, în timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, jud. Olt,  pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a  consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă,  în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma examinării medico-legale, s-a constat că moartea a fost una violentă şi a fost cauzată de de un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne. Legistii au stabilit legătură directă de cauzalitate între leziuni şi deces.

Agresorul a fost reţinut de procurorii din cadrul PT Olt, iar, sâmbătă, Tribunalul Olt a decis arestarea preventivă a bărbatului de 42 de ani.

Comentarii

Redacţia

2020-08-10 09:46:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...