Eveniment

2018-10-16, 20:38:12

Cristian Voiculescu a picat concursul pentru postul de adjunct al Poliţiei Olt

Împuternicit pe funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Cristian Voiculescu a susţinut astăzi concursul pentru ocuparea acestui post, pe care l-a picat.

Cristian Voiculescu a fost singurul candidat înscris la concursul organizat de IGPR, condiţia obligatorie pentru promovare fiind minimum nota 7.

Comisarul şef va reveni în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, de unde a plecat în momentul promovării. Acesta a fost împuternicit adjunct al IPJ Olt în septembrie anul trecut, pentru ca o lună mai târziu să îi ia locul lui Cătălin Florescu în fruntea Poliţiei oltene. A revenit pe postul de adjunct în aprilie 2018, când comisarul şef Ionuţ Sîrbu a fost numit şef al IPJ Olt.

În prezent, comanda IPJ Olt este asigurată de către inspectorul şef Ionuţ Sîrbu şi adjunctul Cristian Bădiţă.

Comentarii

Redacţia

2018-10-16 20:38:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...