Social

2020-03-17, 12:44:22

Crucea Roşie Olt ajută, cu materiale de igienă, persoanele aflate în carantină

Crucea Roşie, filiala Olt, vine în sprijinul persoanelor aflate în centrele de carantinare. Din fonduri proprii şi sponsoritări, membrii filialei judeţene au achiziţionat produse de igineă pe care le vor livra celor care se află în carantină.

Filiala de Cruce Rosie Olt sprijină persoanele aflate in carantina cu materiale de igienă. Produsele sunt achizitionate din fonduri proprii si sponsorizări şi încurajează spiritul civic şi  implicarea agenţilor economici în astfel de gesturi.

De asemenea, Crucea Roşie anunţă că persoanele care vor să întindă o mână de ajutor celor afectaţi de COVID-19, o pot face donând produse într-un coş amplasat în magazinul Carrefour de pe strada Cornişei. 

Crucea Rosie se implică şi prin încurajarea populatiei să doneze produse alimentare în magazinul Carrefour din Slatina, strada Cornişei, in cosul amplasat după casele de marcat” transmite Crucea Roşie, filiala Olt.

Crucea Rosie este partener in campania de informare in ceea ce priveşte apariţia pe teritoriul României a noului corovarirus COVID-19 si furnizează populaţiei informaţii corecte şi asumate.


Comentarii

Redacţia

2020-03-17 12:44:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...