Sport

2019-05-12, 19:24:16

CSM Slatina a încheiat sezonul cu o prestație bună pe terenul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, noua campioană. Handbalistele slătinene râmân în pregătire pentru barajul de menținere în Liga Națională

CSM Slatina s-a ridicat la nivelul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, care a jucat cu trofeul pe masă. Chiar dacă șansele de a furniza surpriza erau minime, slătinencele au avut totuși o prestație onorabilă, meciul încheindu-se cu 29-26 pentru formația vâlceană, care a devenit noua campioană a țării. Handbalistele slătinene nu vor evolua în ultima rundă, practic sezonul fiind încheiat, însă vor rămâne în pregătire pentru barajul de menținere în Liga Națională.

CSM Slatina va merge la barajul de menținere în Liga Națională. Handbalistele slătinene au încheiat actualul sezon cu un meci tare, în deplasare, contra echipei SCM Râmnicu Vâlcea, care a jucat cu trofeul pe masă.  S-a încheiat 29-26, la capătul unei partide în care handbalistele slătinene au avut o evoluție bună, ridicându-se la nivelul adversarelor, dar mai ales a atmosferei de sărbătoare din Sala Traian.

Tânăra Elena Fulgoi, pivotul Lorena Ostase și Adina Cîrligeanu au fost jucătoarele din echipa slătineană care s-au remarcat în mod special, acestea reușind unul din cele mai bune jocuri.

Gruparea slătineană va continua lupta pentru menținerea în Liga Națională la baraj, la fel ca în stagiunea trecută. Lipsa interilor Alexandra Andrei și Ștefania Lazăr au contribuit din plin la acest lucru, absența celor două, dar și alte probleme medicale, cântărind enorm.

La barajul de menținere va evolua, de asemenea, U. Cluj. Formațiile de pe prima scenă a handbalului vor avea ca adversare formații de Divizia A, diferența de valoare fiind enorma. Prin urmare, CSM Slatina are toate șansele de a evolua și în următorul sezon pe prima scenă a handbalului, însă mai are de trecut un hop, barajul, care cel mai probabil va avea loc la sfârșitul lunii.


Comentarii

Redacţia

2019-05-12 19:24:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...