Sport

2019-05-18, 14:30:50

CSM Slatina a mai bifat o victorie în drumul către barajul de promovare

CSM Slatina s-a impus, așa cum era de așteptat, în meciul de pe teren propriu cu Voința Schitu, scor 9-3, la capătul unei partide în care oaspeții au ieșit la joc, reușind chiar să profite de relaxarea jucătorilor slătineni, cele trei goluri fiind încasate pe greșeli personale. Cu toate astea, gruparea slătineană rămâne neînvinsă, ajungând la 30 de victorii consecutive. Golurile au fost marcate de Precup, Cosmin Căpățînă, David Oprescu, Andrei Bîră, Ceapă (3) și Constantin Radu (2).

Gruparea slătineană a deschis repede scorul, prin căpitanul Gabriel Precup, care a transformat un penalty obținut de Căpățînă (min. 5). 

Mijlocașul David Oprescu a majorat scorul, în minutul 18, cu un șut din careul mic, după o centrare din flancul stânga, însă până la golul de 2-0 gruparea slătineană mai ratase câteva oportunități printre care două bare.

Cosmin Căpățînă a dus scorul la 3-0, în minutul 22, cu o execuție frumoasă dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

Grigore Ceapă a punctat pentru 4-0, finalizând o acțiune prelungită de atac, în minutul 35, după care oaspeții au reușit să marcheze repede două goluri, pe fondul unor greșeli personale, apărute în momente de relaxare. Nicolae Ozam a recuperat un balon în fața lui Bărbuți, punctând astfel pe tabelă, iar Marius Simon a marcat la scurt timp pentru 4-2 după o eroare comisă de Mihai Stancu.

Ceapă a punctat imediat după golurile oaspeților, cu o execuție de la 20 de metri, stabilind astfel scorul după primele 45 de minute, 5-2.

Slătinenii au început actul secund cu gol, nou-intratul Andrei Bîră punctând pentru 6-2. Imediat a venit replica oaspeților, care au marcat prin Marius Simion. Jucătorul celor de la Voința Schitu a profitat de o eroare a lui Panait, fiind astfel jucătorul ce a reușit o dublă contra liderului.

Din minutul 62, CSM Slatina a evoluat în inferioritate după ce Andrei Bîră a primit al doilea galben, pentru simulare.

Slătinenii au mai marcat în zece oameni de trei ori, prin Ceapă, care a reușit hattrick-ul și Constantin Radu, care și-a trecut în cont o dublă.

Gruparea slătineană este matematic campioană, încă dinaintea disputării acestei etape, iar până la încheierea campionatului mai are de jucat trei meciuri, deoarece în ultima etapă stă.


Comentarii

Redacţia

2019-05-18 14:30:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...