Sport

2021-06-07, 09:00:03

CSM Slatina a obţinut semnătura jucătoarei Rebeca Necula, de la U.Cluj

Echipa de handbal CSM Slatina a dat startul campaniei de achiziţii pentru noul sezon. Primul transferat anunţat de oficialii clubului este cel al Rebecăi Necula, o jucătoare extrem de tânără, care face faţă cu brio în Liga Naţională. Centrul de 18 ani, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru U.Cluj, a semnat cu echipa aflată sub comanda Victorinei Bora.

Componentă a naţionalei de tineret, dar şi una dintre jucătoarele de perspectivă ale handbalului românesc, Rebeca Necula, de la Universitatea Cluj, formaţie care a retrogradat în acest sezon, este transferul anunţat de oficialii echipei CSM Slatina. 

„Rebeca Necula este primul transfer al verii pentru echipa noastră. Este componentă a naționalei noastre de tineret si una din marile speranțe ale handbalului românesc. joacă pe postul de centru şi, la doar 18 ani, a înscris 127 de goluri în acest sezon pentru Universitatea Cluj, clasându-se pe locul 11 în clasamentul marcatoarelor. Recent a obtinut titlul de MVP al Final Four-ului U-19. Bun venit, Rebeca!”, este anunţul de pe pagina de Facebook a echipei de handbal CSM Slatina.

Oficialii clubului au transmis lista cu primele plecări, imediat după încheierea actualului sezon, la capătul căruia gruparea slătineană a reuşit menţinerea directă, fără emoţiile barajului. Clara Vădineanu, Rusu Nicoleta, Ivan Andreea, Tămaș Larisa si Datcu Claudia nu vor mai continua la CSM Slatina din sezonul următor.


Comentarii

Redacţia

2021-06-07 09:00:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...