Sport

2019-07-12, 10:55:17

CSM Slatina a perfectat amicalele verii. Echipe din Liga a III-a şi Liga a II-a, partenerele de joc ale grupării slătinene

Nou-promovată în Liga a III-a, CSM Slatina a dat startul pregătirilor în vederea abordării sezonului ce va începe pe 24 august. Gruparea slătineană are perfectate câteva jocuri amicale, cel mai important fiind cel cu Rapid Bucureşti, programat pe 27 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Echipa de fotbal CSM Slatina va da startul meciurilor de pregătire pe 19 iulie. Nou-promovata în Liga a III-a, Viitorul Dăeşti (Vâlcea), va fi adversara din primul amical al verii pentru slătineni. Jocul se va dispta de la ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Pe 27 iulie, de la ora 18.00, CSM Slatina va primi vizita nou-promovatei în Liga a II-a, Rapid Bucureşti, în cadrul celui mai important joc de pregătire al verii. Pe 31 iulie, slătinenii vor evolua în Cupa României, urmând ca pe 7 august să susţină un alt joc de pregătire cu Unirea Bascov. Pe 10 august vor evolua în compania celor de la FCM Alexandria, iar pe data de 17 august, în cadrul ultimului test al verii, vor primi vizita celor de la CSU Craiova II.

Startul noului sezon al Ligii a III-a se va da pe 24 august. Deocamdată, nu au fost stabilite seriile şi ţintarul, însă având statut de nou-promovată gruparea slătineană va debuta pe teren propriu.

Comentarii

Redacţia

2019-07-12 10:55:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...