Sport

2021-04-07, 15:09:33

CSM Slatina a pierdut la trei goluri, scor 18-21, meciul cu HC Zalău

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut la doar trei goluri, scor 18-21, meciul disputat în compania echipei HC Zalău, pregătită de Gheorghe Tadici. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost pivotul Lorena Ostase, jucătoare care pe data de 12 aprilie va pleca la Bucureşti, la acţiunea selecţionatei tricolore.

Echipa de handbal CSM Slatina a încheiat turul actualului sezon cu un meci în compania celor de la HC Zalău, confruntare disputată în Sala Polivalentă din Bucureşti. 

Handbalistele pregătite de Victorina Bora au cedat la trei goluri, scor 18-21, la capătul unei partide în care pivotul Lorena Ostase a fost principala marcatoare cu şase goluri reuşite.

În urma acestei înfrângeri, CSM Slatina rămâne pe locul zece în clasamentul Ligii Naţionale, cu 16 puncte acumulate.

Marcatoare: Cârligeanu-2 goluri, Ivan-3 goluri, Luciana Popescu -5 goluri, Lorena Ostase-6 goluri, Stoicănescu şi Chitacu, fiecare câte un gol. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-07 15:09:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...