Sport

2021-09-11, 19:38:28

CSM Slatina a remizat, scor 1-1, cu Minerul Costeşti

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu, din cadrul etapei a III-a a Ligii a III-a, disputat în compania nou-promovatei Minerul Costeşti. Gruparea slătineană a deschis scorul, în minutul 6, prin fundaşul central Alexandru Sălcianu, pentru ca în minutul 60 oaspeţii să egaleze prin Rădulescu. Slatina a mai avut, în minutul 65, un gol anulat pentru ofsaid, iar în prelungiri Manea a ratat incredibil dintr-un metru.

Un egal cât o înfrângere pentru echipa CSM Slatina. Gruparea slătineană a obţinut doar o remiză cu nou-promovata în Liga a III-a, Minerul Costeşti.

Slătinenii au deschis scorul prin Alexandru Sălcianu, în minutul 6, care a înscris cu capul, la bara a doua, în urma unei lovituri libere executate de Necşulescu.

Oaspeţii au reuşit să înscrie, în minutul 60, prin Rădulescu, restabilind astfel egalitatea pe tabelă. Câteva minute mai târziu, Popovici trimite în poartă, după o combinaţie cu David Oprescu, însă golul este anulat pentru ofsaid. Pe măsura scurgerii timpului, slătinenii au presat în căutarea golului victorie, însă din păcate fără succes. Cea mai mare ocazie a avut Marian Manea, în prelungirile meciului, când a trimis dintr-un metru, peste poartă, un corner executat în faţa porţii de Doman.

S-a terminat 1-1, iar rezultatul poate fi catalogat mai mult decât un semieşec.

CSM Slatina: Preduţ, Beniamin Enache, Sălcianu, Manea, Pisăru (min. 44 Alexandru Dinu), Dorin Toma, Cincă, David Oprescu, Necşulescu (min.55 Doman), Trancă (min. 55 Deta), Marius Neicu (min. 55 Alexandru Popovici). 


Comentarii

Redacţia

2021-09-11 19:38:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...