Sport

2019-06-04, 16:24:51

CSM Slatina a transmis lista la FRF cu cei 22 de jucători care vor evolua la barajul de promovare

Oficialii echipei CSM Slatina au transmis Federaţiei Române de Fotbal lista cu cei 22 de jucători care vor putea evolua în meciurile de la barajul de promovare în Liga a III-a, disputate cel mai probabil în compania celor de la Gloria Corneşti, care mai are un meci de disputat pentru a-şi asigura statutul de campioană a Dâmboviţei. CSM Slatina are o echipă ce îmbină experienţa cu tinereţea, pe lângă jucători cu prezenţe în eşaloanele superioare, în lot se află, de asemenea, jucători tineri de perspectivă.

Pregătirile pentru disputarea manşei tur a barajului de promovare sunt în toi. Mai puţin de două săptămâni au mai rămas până pe 15 iunie, atunci când va avea loc primul meci din cadrul barajului contra campioanei judeţului Dâmboviţa. 

Oficialii grupării CSM Slatina au transmis lista cu cei 22 de jucători cu drept de joc la barajul de promovare în Liga a III-a. Manşa tur se va disputa pe 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 18.00, urmând ca returul să aibă loc pe terenul campioanei din Dâmboviţa, la o săptămână, pe 22 iunie, de la ora 17.30.

CSM Slatina are în lot atât jucători experimentaţi, unii dintre ei cu prezenţe în eşaloanele superioare, cât şi jucători tineri, de perspectivă. Obiectivul grupării pregătite de Bobi Verdeş este clar, promovarea în competiţiile organizate de FRF.

Lista cu cei 22 de jucători pentru barajul de promovare:
Sorin Gavriş, Robert Priseceanu, Simion Velcu, Mircea Scheau, Valeriu Preda, Bogdan Panait, Adrian Bărbuţi, Cristian Preda, Mihai Stancu, Adrian Stănică, Ovidiu Popescu, Florin Tudor, David Oprescu, Constantin Radu, Gabriel Precup, Cosmin Căpăţînă, Grigore Ceapă, Andrei Bîră, Alexandru Militaru, Daniel Turlea, Marian Manea, Eduard Belu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-04 16:24:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...