Sport

2019-06-05, 19:16:32

CSM Slatina a trecut, scor 28-22, de CSM Târgu Mureș, în primul meci al barajului de menținere

Echipa de handbal CSM Slatina a câștigat fără emoții primul meci de la barajul de menținere în Liga Națională, ce se desfășoară la Cisnădie. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora s-au impus, scor 28-22, contra formației de Divizia A, CSM Târgu Mureș, diferența fiind făcută în primul rând de experiența jucătoarelor slătinene.

Victorie în primul meci de la barajul de menținere, ce se desfășoară la Cisnădie. CSM Slatina s-a impus cu 28-22 în meciul disputat în compania formației CSM Târgu Mureș, la capătul unei partide în care diferența a fost făcută în primul rând de experiența acumulată în meciurile de pe prima scenă a handbalului.

CSM Slatina a condus pe tabelă pe tot parcursul meciului, adversarele reușind să țină aproape în debutul primei reprize. S-a terminat 28-22 pentru slătinence, care au debutat astfel cu dreptul, făcând astfel un prim pas în lupta pentru atingerea obiectivului.

CSM Slatina va întâlni joi, 6 iunie, de la ora 17.30, CS Dacia Mioveni, în cel de-al doilea meci al barajului de menținere. Cu o victorie, rezultatul din ultimul meci, cu U. Cluj, ar putea chiar să nu mai conteze, iar CSM Slatina să-și asigure prezența pe prima scenă a handbalului și în sezonul viitor. 

Comentarii

Redacţia

2019-06-05 19:16:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...