Sport

2020-01-21, 19:39:47

CSM Slatina aduce un fundaş central din Liga I. Cătălin Găină, jucător ce a evoluat pentru Academica Clinceni, a semnat cu gruparea slătineană

CSM Slatina îşi întăreşte defensiva cu un fundaş central din Liga I. Este vorba despre fotbalistul de 24 de ani, Cătălin Găină, care a ajuns la un acord cu gruparea pregătită de Mihai Ianovschi. Fundaşul central vine de la Academica Clinceni.

După întărirea ofensivei, prin aducerea experimentatului atacant Cătălin Doman, dar şi a compartimentului jucătorilor sub vârstă, prin venirea jucătorului de bandă stânga, Rareş Deta, CSM Slatina a perfectat al treilea transfer al iernii. Apărarea a fost fortificată prin aducerea unui fundaş central din Liga I. Este vorba despre Cătălin Găină, un jucător de 24 de ani, de 1,87 metri înălţime, care în stagiunea de primăvară a evoluat pentru Academica Clinceni.

Cătălin Găină s-a alăturat componenţilor echipei slătinene, care în această perioadă se află în pregătire pe plan local.

CSM Slatina va face, pe 29 ianuarie, deplasarea într-un cantonament montan de zece zile, la Cheile Grădiştei.

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 19:39:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...