Sport

2018-08-09, 15:47:16

CSM Slatina, amical pe Stadionul „1 Mai” cu satelitul echipei CSU Craiova

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă seria meciurilor de pregătire în compania formaţiilor de nivel superior. Satelitul grupării CSU Craiova, care activează în Liga a III-a, este următoarea adversară a grupării pregătite de Bobi Verdeş. Amicalul se va disputa vineri, 10 august, pe Stadionul „1 Mai”, de la ora 18.00.

După ce miercuri antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş, a dat posibilitatea jucătorilor foarte tineri să evolueze 90 de minute contra unei echipe de Liga a III-a, vineri, 10 august, în testul cu CSU Craiova II, echipă ce activează tot în al treilea eşalon, vor intra pe teren componenţii cu o mai mare experienţă competiţională.

Confruntarea cu CSU Craiova, echipă pregătită de Dragoş Bon, reprezintă ultimul test înaintea meciului din Cupa României, programat pe 15 august, cu U Craiova 1948.

Amicalul CSM Slatina-CSU Craiova se va disputa pe Stadionul „1 Mai” de la ora 18.00, vineri, 10 august. 


Comentarii

Redacţia

2018-08-09 15:47:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...