CSM Slatina

2017-04-02, 17:11:34

CSM Slatina, aproape sigură de prezenţa în Liga Naţională după victoria cu CSU Reşiţa

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat derby-ul din deplasare cu CSU Reşiţa, scor 17-28, la capătul unui joc pe care l-a dominat în totalitate. În urma succesului înregistrat, gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora nu mai poate rata primul loc, care asigură accederea directă pe prima scenă a handbalului românesc.

CSM Slatina este cu un pas în Liga Naţională. Cu o singură înfrângere în actualul sezon, gruparea preluată în vară de Victorina Bora este aproape de atingerea obiectivului, promovarea în Liga Naţională. Duminică, slătinencele au susţinut ultimul joc ceva mai dificil din acest retur, în deplasare, cu CSU Reşiţa.

 

Hanbalistele slătinene n-au avut emoţii în obţinerea punctelor puse în joc, obţinând o victorie clară cu 28-17. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj pe tot parcursul jocului, dominând întâlnirea de la un capăt la altul. În urma succesului înregistrat, CSM Slatina şi-a consolidat poziţia de lider.

 

În ultimele meciuri din acest sezon, echipa slătineană va întâlni adversare accesibile, ecuaţia promovării fiind rezolvată cu victoria de la Reşiţa.


CSM Slatina: Nagy, Diaconu, Dumitrache, Moisin, Veşcă (7 goluri), Drăghici (6 goluri), Constantinescu (un gol), Fulgoi, Popescu (4 goluri, Andrei, Amoagdei(2 goluri), Lazăr (4 goluri), Ostase (4 goluri), Pătuleanu.

Comentarii

Redacţia

2017-04-02 17:11:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro