Sport

2019-06-06, 15:59:27

CSM Slatina-Avântul Oporelu, duelul din finala Cupei României, pe 8 iunie, pe Stadionul „1 Mai”

CSM Slatina-Avântul Oporelu este confruntarea din finala Cupei României, faza judeţeană. Meciul se va disputa sâmbătă, 8 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 17.30. Va fi ultimul test al grupării slătinene înaintea manşei tur a barajului de promovare în Liga a III-a, de pe 15 iunie.

Câştigătoare a trofeului judeţean şi în ediţia precedentă, calificată în 16-imile Cupei României, la nivel naţional, CSM Slatina dispută sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”, finala contra formaţiei din Liga a V-a, Avântul Oporelu.

Duelul din acest weekend va reprezenta ultimul test al gruprii slătinene înaintea manşei tur a barajului de promovare, disputat în compania campioanei judeţului Dâmboviţa. Prin urmare, pentru gruparea pregătită de Bobi Verdeş, jocul din finala Cupei României, faza judeţeană, va fi ultimul meci înaintea duelurilor decisive ce contează pentru promovarea în Liga a III-a, acesta fiind principalul obiectiv al slătinenilor.

Câştigătoarea finalei CSM Slatina-Avântul Oporelu, de pe Stadionul „1 Mai”, va evolua în Cupa României, faza naţională, competiţie ce se va desfăşura sub egida FRF.

Comentarii

Redacţia

2019-06-06 15:59:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...