Sport

2019-05-15, 10:53:36

CSM Slatina, campioană a judeţului Olt înainte cu cinci etape de încheierea sezonului

Echipa de fotbal CSM Slatina va reprezenta, aşa cum era de aşteptat, judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a. Gruparea slătineană a dominat autoritar sezonul Ligii a IV-a, fiind matematic campioană, înainte cu cinci etape de încheierea campionatului. Cu un avans de 17 puncte faţă de Petrolul Potcoava, CSM Slatina nu mai poate rata titlul judeţean.

CSM Slatina mai are de disputat cinci meciuri la nivelul Ligii a IV-a, însă este deja campioană a judeţului Olt, implicit echipa ce va merge la barajul de promovare în Liga a III-a, ce se va desfăşura în luna iunie în compania reprezentativei similare a Dâmboviţei.

Gruparea pregătită de Bobi Verdeş şi-a mărit avansul la 17 puncte, după ce Petrolul Potcoava, principala urmăritoare, a pierdut la masa verde jocul din runda precedentă cu Unirea Radomireşti. Practic, slătinenii sunt campioni înaintea disputării ultimelor cinci meciuri oficiale de la nivelul Ligii a IV-a. Cu toate astea, gruparea slătineană rămâne concentrată pentru a termina neînvinsă sezonul, dar mai ales pentru a pregăti cât mai bine barajul de promovare în Liga a III-a.

Meciurile de la baraj se vor disputa pe 15 şi 22 iunie. Manşa tur va avea loc pe Stadionul „1 Mai”, meci în care gruparea slătineană va lupta să scoată un rezultat care să le asigure în mare parte promovarea. Returul va avea loc pe 22 iunie, pe terenul campioanei din judeţul Dîmboviţa. Comentarii

Redacţia

2019-05-15 10:53:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...