Sport

2021-11-06, 19:39:25

CSM Slatina câştigă la un gol meciul din deplasare cu CSM Deva, formaţie nou-promovată

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut greu, la un gol, victoria pe terenul nou-promovate în Liga Naţională, CSM Deva. Slătinencele s-au impus cu 22-21, la capătul unui meci aprig disputat, în care ambele formaţii au condus pe rând, niciuna dintre ele nereuşind să se desprindă. Experienaţ a făcut diferenţa, iar jucătoarele Victorinei Bora au gestionat bine, de această dată, finalul partidei, reuşind să obţină trei puncte importante, în faţa unei formaţii care rămâne în continuare fără niciun punct adunat în actualul sezon.

CSM Slatina s-a impus greu, scor 21-22, pe terenul formaţiei CSM Deva, care rămâne în continuare fără puncte în acest sezon al Ligii Naţionale.

Handbalistele pregătite de Victorina Bora au încheiat la egalitate, scor 12-12, prima repriză, iar cea de-a doua s-a derulat după acelaşi tipar. Ambele formaţii au mers cap la cap, conducând pe rând, însă finalul le-a aparţinut slătinencelor, experienţa făcând diferenţa.

Cea mai bună marcatoare a grupării slătinene a fost Luciana Popescu, care a marcat nouă dintre golurile echipei.

Cu această victorie, CSM Slatina se află în continuare pe locul 11, cu nou puncte, la o lungime distanţă de locul zece, care asigură salvarea directă. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-06 19:39:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...