Sport

2020-08-05, 20:43:53

CSM Slatina câştigă manşa tur a „dublei” de promovare în Liga a II-a

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus cu 1-0 în manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, pe terenul celor de la Progresul Spartac. Golul victoriei a fost marcat în prelungiri, de căpitanul de echipă Vasile Gheorghe, care a transformat cu siguranţă un penalty obţinut de Cătălin Doman. Cu această victorie obţinută în deplasare, gruparea slătineană a luat o opţiune serioasă în lupta pentru accederea în Liga a II-a.

Victorie importantă obţinută de echia de fotbal CSM Slatina, care a câştigat cu 1-0 meciul tur susţinut în această după-amiază pe terenul celor de la Progresul Spartac. După o primă repriză echilibrată, de tatonare, cu puţin ocazii de poartă, cea mai importantă fiind în finalul reprizei în dreptul gazdelor, în actul secund gruparea slătineană a fost echipa cu adevărat periculoasă, având trei ocazii imense de a marca.

Prima mare oportunitate a fost în debutul actului secund, când Cătălin Doman a şters transversala cu un şut de la aproximativ 20 de metri. Zece minute mai târziu Dorin Toma a reluat cu capul o centrare bătută în centrul careului, însă balonul s-a scurs pe lângă bară, pentru ca Vasile Gheorghe să treacă şi el pe lângă gol în minutul 73. Căpitanul de echipă a preluat pe piept un balon în marginea careului mic, a întors în adversar, însă şutul a fost blocat în ultimul moment. Firesc, golul a venit. Cătălin Doman a primit o minge în adâncime, a păruns în careu, însă a fost agăţat de unul dintre fundaşii adverşi. Penalty-ul obţinut în minutul 92 a fost transformat cu siguranţă de Vasile Gheorghe, care a şutat sub bară, pentru o victorie extrem de importantă în lupta pentru accederea în Liga a II-a.

Manşa retur a barajului de promovare va avea loc duminică, 9 august, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”. 

CSM Slatina: Nicuşor Grecu, Toma Bodri, George Cotică, Marian Manea, Alin Demici, Dorin Toma, Vasile Gheorghe (cpt.), Constantin Radu, Cătălin Doman, Rareş Deta, Marian Vlada. Au mai evoluat: Grigore Ceapă şi Necşulescu. 

Progresul Spartac: Raduta – A. Grigore, Leafu, Acasandrei, Sandru – Geana, Boiangiu, Donca – Milea – Tudorache, Stanciu (cpt). Au mai jucat Cazaciuc şi Petcu. 


Comentarii

Redacţia

2020-08-05 20:43:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...