Sport

2019-03-22, 15:48:17

CSM Slatina continuă drumul spre barajul de promovare. Duel pe „1 Mai” cu Oltul Curtişoara, echipă pe care în tur a învins-o la limită

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă meciurile ce contează pentru accederea la barajul de promovare în Liga a III-a cu un joc pe teren propriu, în compania celor de la Oltul Curtişoara, formaţie aflată pe locul al treilea în clasamentul Ligii a IV-a. Meciul se va disputa sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Cu victorii pe linie, CSM Slatina este lider detaşat în Liga a IV-a, fiind principala favorită în a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în eşalonul al treilea, ce va avea loc în luna iunie. După ce în runda precedentă, în deplasare, a bifat al 20-lea succes consecutiv, gruparea slătineană primeşte vizita formaţiei Oltul Curtişoara, aflată în zona superioară a clasamentului.

Meciul se anunţă interesant, mai ales că, în tur, gruparea pregătită de Bobi Verdeş s-a impus la limită, scor 1-0. Prin urmare, jocul ar putea fi ceva mai echilibrat decât celelalte.

CSM Slatina - Oltul Curtişoara se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-03-22 15:48:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...