Sport

2019-08-23, 12:02:57

CSM Slatina-CSM Galați, 29-19, în cel de-al doilea amical al turneului de la Buzău

Echipa de handbal CSM Slatina a câștigat, scor 29-19, cel de-al doilea joc de pregătire din cadrul turneului de la Buzău. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora s-au impus fără probleme în fața echipei CSM Galați, care activează în Divizia A.

După jocul cu HC Dunărea Brăila, formație cu pretenții în Liga Națională, CSM Slatina a întâlnit, în cel de-al doilea amical din cadrul turneului de la Buzău, CSM Galați, formație ce evoluează în eșalonul secund al handbalului românesc.

Echipa slătineană s-a impus la zece goluri diferență, scor 29-19, la capătul unei partide în care Victorina Bora a dat șansa tuturor jucătoarelor să evolueze.

Antrenoarea grupării slătinene nu a putut conta, la acest turneu, pe serviciile jucătoarelor Hermina Stoicănescu, Clara Vădineanu și Sonia Vasiliu, care au acuzat probleme medicale după turneul de la Zalău.

Comentarii

Redacţia

2019-08-23 12:02:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...