Sport

2019-02-15, 14:29:15

CSM Slatina-CSO Filiaşi, scor 0-2, în cadrul unui test abordat cu juniorii Under 19

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut, scor 0-2, meciul amical cu CSO Filiaşi, formaţie ce activează în Liga a III-a, la capătul unui joc în care pe teren au fost trimişi, în mare parte, juniorii Under 19. Ceilalţi componenţi ai lotului au urmărit jocul din tribună, după ce în prima parte a zilei au avut programat antrenament, urmând să evolueze în amicalul cu FC Argeş, programat mâine, 16 februarie, de la ora 11.00, tot pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat în mare parte mulţumit de jocul celor mai tineri dintre componenţii lotului. De altfel, banca tehnică a grupării slătinene a perfectat acest joc special pentru juniorii Under 19, care activează în Liga Elitelor, având în vedere că peste o zi este programat un alt amical tare, cu formaţia din Liga a II-a  FC Argeş, pregătită de Emil Săndoi.

Amicalul cu Filiaşi l-am luat special pentru a le oferi un meci tare juniorilor noştri Under 19, de la Elită. Chiar dacă au jucat cu o echipă de nivel superior, s-au ridicat la nivelul adversarilor. Am primit două goluri, pe greşeli, dar sunt foarte mulţumit de atitudinea lor, s-au angrenat foarte bine la efort, în faţa unei echipe experimentate. Noi am avut pe teren chiar un junior de 17 ani, per ansamblu s-au prezentat bine. Toţi juniorii rămân în atenţia noastră, unii dintre ei sunt soluţii la prima echipă, iar ceilalţi vor fi monitorizaţi în permanenţă”, a precizat antrenorul principal al echipei CSM Slatina, Bobi Verdeş.


Comentarii

Redacţia

2019-02-15 14:29:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...