Sport

2018-08-18, 13:32:50

CSM Slatina - CSO Filiași, scor 0-2, într-un amical în care a fost rulat tot lotul de jucători

CSM Slatina, care venea după victoria din Cupa României cu U Craiova 1948, a pierdut jocul amical disputat tot în compania unei echipe din Liga a III-a CSO Filiași, scor 0-2, la capătul unei partide în care Bobi Verdeș a început cu un unsprezece mult schimbat față de meciul oficial. Pe parcursul jocului, antrenorul grupării slătinene a rulat tot lotul.

CSM Slatina a pierdut meciul amical disputat cu CSO Filiași, scor 0-2, ambele goluri aparținându-i mijlocașului ofensiv Ghighilicea.

Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeș, a abordat jocul cu o altă formulă de start față de meciul din urmă cu trei zile cu U Craiova 1948, din Cupa României, câștigat cu 2-0. Pe parcurs, tehnicianul grupării slătinene a rulat tot lotul, amicalul reprezentând astfel un test util.

CSO Filiași ar putea fi o posibilă adversară a echipei CSM Slatina în turul al treilea al Cupei României.

CSM Slatina: Priseceanu, Valeriu Preda, Belu, Bărbuți, N. Preda, Tudor, Precup, Paraschiva, Turlea, Truscă, Bîră. Au mai jucat: Militaru, Scheau, Mateiași, Ovidiu Popescu, Ceapă, Stănică, Radu Constantin, Laurențiu Ana.

Comentarii

Redacţia

2018-08-18 13:32:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...