Sport

2019-07-19, 19:43:06

CSM Slatina, debut cu victorie în meciurile de pregătire ale sezonului Ligii a III-a

CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, în primul amical susținut de la reluarea pregătirilor pentru Liga a III-a. Gruparea slătineană a întâlnit tot o nou-promovată în eșalonul al treilea, Viitorul Dăești. Golurile au fost marcate de David Oprescu ('36) și Cosmin Căpățînă ('56), la capătul unui joc în care echipa slătineană a lăsat o impresie bună, lotul fiind format atât din jucători tineri, de perspectivă, cât și din jucători cu experiența ligilor superioare.

Antrenorul Mihai Ianovschi a utilizat formule diferite de joc în cele două reprize, lotul fiind împărțit în două echipe echilibrate valoric. 

Gruparea slătineană a deschis scorul în minutul 36, prin David Oprescu, care a fost găsit bine cu o minge în adâncime. Tânărul mijlocaș a preluat, în careu, dintre doi adversari și a trimis în poartă, primul act încheindu-se astfel în avantaj, la capătul unui joc în care slătinenii au făcut un presing agresiv, fundașii centrali aflându-se mai tot timpul la centrul terenului.

Distribuția din teren în tabăra slătineană a fost schimbată în actul secund, iar jocul a fost unul mai mult de posesie. Cosmin Căpățînă a majorat scorul în minutul 56, cu o execuție pe jos, de la 18 metri. 

Gruparea slătineană a câștigat astfel cu 2-0 primul amical din cadrul perioadei de pregătire pentru Liga a III-a, la capătul unui joc bun, în care s-au remarcat mulți dintre jucătorii nou-veniți, lotul fiind format atât din tineri de perspectivă, cât și jucători cu experiență în primele eșaloane ale fotbalului.

Pentru Viitorul Dăești au evoluat, în amicalul de pe 1 Mai, frații Costea, Florin și Mihai, fiecare câte 45 de minute.

CSM Slatina( primele 45 de minute): Nicușor Grecu, Alexandru Militaru, Bogdan Panait, Cristian Preda, Dan Popescu, Ovidiu Popescu, Dorin Toma, David Oprescu, Radu Necșulescu, Luca Bodri, Grigore Ceapă

CSM Slatina (repriza a II-a): Simion Velcu, Cătălin Grigore, Marian Manea, George Cotigă, Mircea Scheau, Vasile Gheorghe, Toma Bodri, Cosmin Căpățînă, Costantin Radu, Daniel Turlea, Alexandru Capătă

Comentarii

Redacţia

2019-07-19 19:43:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...